AgapeCasa.  Barcelona

Agapecasa - MINIM Barcelona - mobiliario

El 2009, la passió de la firma de banys Agape per la cultura del disseny i la llarga col·laboració que mantenia la marca amb Angelo Mangiarotti, va culminar amb la creació d'AgapeCasa. Una marca dedicada a la reedició de peces originals i atemporals dissenyades per Mangiarotti, un dels grans mestres de l'arquitectura i el disseny italià.

A aquesta marca se li han confiat els drets de producció exclusius dels arxius d'Angelo Mangiarotti. D'aquesta cessió neix la "collezione Mangiarotti", formada per mobles originals dissenyats per Angelo Mangiarotti des de principis dels anys 50 en endavant: clàssics del disseny, curosament provats i actualizats, que respecten l'autenticitat i l'elegància dels originals.

Amb AgapeCasa, Agape amplia el seu radi d'acció amb una nova gamma de productes per a totes les estancies de la llar. Els productes de la col·lecció -cadires, taules, tauletes i llibreries- certifiquen la seva autenticitat amb la firma del dissenyador impresa en tots ella, i una identificació electrònica en el mobiliari de marbre.

MINIM és distribuidor oficial a Barcelona de la firma de mobiliari AgapeCasa.