Actualitat

El tàndem format pels dissenyadors Andrés Reisinger i Júlia Esqué va protagonitzar el primer #MakingOf organitzat per MINIM Barcelona, amb la butaca Hortènsia com a protagonista. L'esdeveniment es va celebrar 2 de juny de 2021 amb un aforament limitat i mascareta obligatòria.
Places limitades. Reserva la teva aquí o envia un mail a news@minim.es Com va néixer la butaca Hortensia? Quina sensació volien recrear els seus dissenyadors? Com va es va convertir...
La butaca Hortensia d'Andrés Reisinger i Júlia Esqué, que va començar com un disseny en 3D, arriba a MINIM Barcelona amb Moooi. El nostre showroom té el privilegi de ser l'únic de tot Espanya on es podràs veure i tocar aquesta butaca única que convida a experimentar què se sent al seure en una flor.
El dilluns 11 de gener va tenir lloc el sorteig #HappyNewLight. Una iniciativa realitzada íntegrament a Instagram per MINIM Barcelona, MINIM Madrid, MAT Barcelona, bulthaup Barcelona i bulthaup claudio coello, per desitjar un brillant 2021 a tots els nostres seguidors.
MINIM, MAT, bulthaup Barcelona y bulthaup claudio coello nos hemos unido para empezar el año con mucha energía. Sortemaos cuatro lámparas de sobremesa a través de un concurso en Instagram. ¿Te animas a participar?
El nostre desig per a aquestes Festes? Que tots tinguem una molt bona sortida del 2020, una genial entrada al 2021 i un any fantàstic per davant, en el qual...
El Nadal s'instal·la a MINIM Madrid amb l'aparador dissenyat per Tomi Lorente, guanyador del concurs realitzat juntament amb l'IADE per segon any consecutiu. Podeu visitar-lo al showroom de Paseo de la Castellana, 92.
El 15 de desembre vam presentar "Santa's Atelier"; l'aparador de Nadal de MINIM Barcelona que ha estat ideat i dissenyat per Laia Boquera, Marta Aracil i Maria Boquera de l'ETSAV, les guanyadores dels Premis Habitàcola 2020 que organitza anualment l'Arquin-FAD.
El mercat nadalenc celebrat a MINIM Madrid, supera la xifra dels 400 visitants durant el cap de setmana del 12 y 13 de desembre. Les creacions artesanals dels artistes que participaven a l'esdeveniemnt van ser un reclam per a tots els que buscaven regals orginals, artesanals i de qualitat per aquestes Festes.
El 12 i 13 de desembre, MINIM Madrid acull un mercat nadalenc al showroom de Paseo de la Castellana 92. Reunirá creacions de diferents artistes: Despuntadas, Edurne Gorostiza, Rosario Martínez, Paredes Pino, Pin-art, Pitaca i Quilo.
Mario Bellini y B&B Italia reediten l'icònic sofà Camalendona, l'any en què aquest bestselller compleix 50 anys. Incorpora nous materials i teconologies sostenibles, però manté la seva ànima original.
El setembre de 2020, José María Milá es va unir al Grup MINIM. Des de la seva nova posició, José Mª Milá ajudarà a desenvolupar estratègies de creixement per al grup, i accions que permetin consolidar els vincles amb arquitectes, interioristes i promotors.
​​​​​​​La revista AD ha llançat la Guia AD 2020, que inclou una selecció dels millors establiments relacionats amb el disseny i l'interiorisme a Espanya. Entre ells, les nostres cinc botigues de Barcelona i Madrid. Estem molt contents de formar part d'aquesta guia que reuneix el millor del disseny.
Compartim l'entrevista realitzada per Interiores Minimalistas a l'arquitecte i dissenyador Rodolfo Dordoni, amb motiu de l'esdeveniment "Minotti & Dordoni, a unique affinity".
MINIM s'uneix a la iniciativa #LightingTheHeroes promoguda per Tunds durant el confinament: oferim als nostres clients un 20% de descompte per la compra d'una làmpada Disa o Cister, i Tunds destina el 7% a adquirir material de suport mèdic per a fer front al COVID-19.