Actualitat

Perquè som fans de l'estiu, hem omplert de disseny i color el nostre aparador de MINIM Barcelona, amb la firma italiana Paola Lenti. Una firma que ens encanta per la seva original interpretació del color i la forma, el seu estil atemporal inconfusible i la seva capacitat de crear solucions harmonioses.
Buscamos administrativo comercial a media jornada, para nuestras tiendas de Madrid (MINIM Madrid y bulthaup claudio coello). Si estás interesado, haz clic en "+info" y lee atentamente las instrucciones para aplicar a la oferta.
La firma italiana Minotti llança el segon capítol de la seva sèrie digital “Más Allá del Diseño”, protagonitzat pea Ginés Górriz, CEO del Grup MINIM, i Mercè Colomer, Showroom Manager de MINIM Barcelona.
MINIM Madrid va acollir la presentació del llibre “Mil días en Bruselas: diario irreverente de una eurodiputada”, escrit per la Teresa Giménez Barbat i publicat per l'editorial Funambulista. Una obra en què l'autora narra les seves vivències en l'etapa que va viure com a eurodiputada a Brusel·les.
El tàndem format pels dissenyadors Andrés Reisinger i Júlia Esqué va protagonitzar el primer #MakingOf organitzat per MINIM Barcelona, amb la butaca Hortènsia com a protagonista. L'esdeveniment es va celebrar 2.062021 amb aforament limitat i mascareta obligatòria.
Places limitades. Reserva la teva aquí o envia un mail a news@minim.es Com va néixer la butaca Hortensia? Quina sensació volien recrear els seus dissenyadors? Com va es va convertir...
La butaca Hortensia d'Andrés Reisinger i Júlia Esqué, que va començar com un disseny en 3D, arriba a MINIM Barcelona amb Moooi. El nostre showroom té el privilegi de ser l'únic de tot Espanya on es podràs veure i tocar aquesta butaca única que convida a experimentar què se sent al seure en una flor.
El dilluns 11 de gener va tenir lloc el sorteig #HappyNewLight. Una iniciativa realitzada íntegrament a Instagram per MINIM Barcelona, MINIM Madrid, MAT Barcelona, bulthaup Barcelona i bulthaup claudio coello, per desitjar un brillant 2021 a tots els nostres seguidors.
MINIM, MAT, bulthaup Barcelona y bulthaup claudio coello nos hemos unido para empezar el año con mucha energía. Sortemaos cuatro lámparas de sobremesa a través de un concurso en Instagram. ¿Te animas a participar?
El nostre desig per a aquestes Festes? Que tots tinguem una molt bona sortida del 2020, una genial entrada al 2021 i un any fantàstic per davant, en el qual...
El Nadal s'instal·la a MINIM Madrid amb l'aparador dissenyat per Tomi Lorente, guanyador del concurs realitzat juntament amb l'IADE per segon any consecutiu. Podeu visitar-lo al showroom de Paseo de la Castellana, 92.
El 15 de desembre vam presentar "Santa's Atelier"; l'aparador de Nadal de MINIM Barcelona que ha estat ideat i dissenyat per Laia Boquera, Marta Aracil i Maria Boquera de l'ETSAV, les guanyadores dels Premis Habitàcola 2020 que organitza anualment l'Arquin-FAD.
El mercat nadalenc celebrat a MINIM Madrid, supera la xifra dels 400 visitants durant el cap de setmana del 12 y 13 de desembre. Les creacions artesanals dels artistes que participaven a l'esdeveniemnt van ser un reclam per a tots els que buscaven regals orginals, artesanals i de qualitat per aquestes Festes.
El 12 i 13 de desembre, MINIM Madrid acull un mercat nadalenc al showroom de Paseo de la Castellana 92. Reunirá creacions de diferents artistes: Despuntadas, Edurne Gorostiza, Rosario Martínez, Paredes Pino, Pin-art, Pitaca i Quilo.
Mario Bellini y B&B Italia reediten l'icònic sofà Camalendona, l'any en què aquest bestselller compleix 50 anys. Incorpora nous materials i teconologies sostenibles, però manté la seva ànima original.