Actualitat

El dijous 3 de novembre, MINIM va acollir un interessantíssim MINIM TALK realitzat pel Ricardo Flores, durant el qual l'arquitecte va compartir el seu meticulós estudi sobre La Ricarda.
Us convidem al MINIM TALK "Casa La Ricarda de Antonio Bonet Castellana. Un territori formalitzat.", amb l'arquitecte Ricardo Flores de l'estudi Flores y Prats.
Clients, amics i companys de professió que ens vau acompanyar durant la celebració del 50 aniversari de B&B Italia, el passat dijous 20 d'octubre a MINIM.
El dijous 20 d'octubre, B&B Italia celebrarà el seu 50 aniversari a MINIM. Durant l'esdeveniment, es projectarà el documental “B&B Italia. Poetry in the shape.
Avui arrenquen les Autumn Sales de Nanimarquina a MINIM. Una gran oportunitat per aconseguir la teva catifa preferida de Nanimarquina, amb un 20% de descompte.
Contents de poder compartir el projecte de moblament que vam realitzar per a l'hotel Ohla Eixample de Barcelona, en col·laboració amb el Daniel Isern, de l'Estudi Isern Associats.
El passat dijous 9 de juny, MINIM va acollir la presentació d'“Icones del disseny”. Una exposició que mostra 14 peces mítiques del disseny contemporani il·lustrades per Mariadiamantes.
Durant la Barcelona Design Week, les parets de MINIM es vesteixen de grans icones del disseny, il·lustrats per Mariadiamantes.
Un homenatge a José Antonio Coderch, que recull interessants testimonis de persones que van treballar o conèixer personalment a l'arquitecte.
Els alumnes de Fotografia d'Arquitectura i Interiorisme de l'Institut Estudis Fotogràfics Catalunya van realitzar una pràctica molt interessant a MINIM.