Actualitat

“SIT - THINK… PLAY” és una col·lecció solidària produïda per la firma valenciana capdell a favor de la Fundació Theodora. Una ONG que des de fa 20 anys duu a...
El nostre aparador de Nadal d'aquest any reuneix cinc joguines de fusta que formen part de la col·lecció solidària "SIT - THINK ... PLAY", produïda per Capdell a favor de la Fundació Theodora.
El 30 de novembre es van presentar les bases dels XXX Premis Habitàcola “Lectures de(l) Bibliobús” a MINIM, un dels patrocinadors dels premis d'aquest any.
El dijous 30 de novembre, a les 18.30 h, MINIM acull la presentació dels Premis Habitàcola 2018, organitzats pel ArquinFAD.
Els nostres aparadors es vesteixen d’estiu i de color amb les peces d’exterior de Paola Lenti. Podeu descobrir-los fent clic aquí o al nostre showroom de Via Augusta, 185 (Barcelona).
Diverses revistes del sector han donat cobertura a l’exposició "Vivere alla Ponti" organitzada a MINIM conjuntament amb Molteni&C.
De l’1 al 23 de juny, MINIM acull l’exposició "Vivere alla Gio Ponti". Una exposició que ret homenatge a aquest gran mestre del disseny i l’arquitectura del segle XX.
El passat 31 de maig, MINIM i la firma Molteni&C vam celebrar la inauguració de l’exposició "Vivere alla Ponti" que ret homenatge a aquest gran mestre del disseny i l’arquitectura del segle XX.
MINIM ha editat en DVD el film "Recordando a Coderch", dirigit per Poldo Pomés. Un documental que ofereix un retrat coral de Coderch com a ésser humanà i com a arquitecte.
El divendres 19 de maig, Palma de Mallorca ret homenatge a Coderch al COAIB amb un esdeveniment molt espeical que comptarà amb la participació del Ginés Górriz, l’Elina Vilá, la Pati Núñez, el Poldo Pomés i el Nacho Salas.
El 27 d’abril MINIM va acollir el segon MINIM TALK, realitzat per l’arquitecte Arturo Frediani, que va aprofundir en l’instint de l’arquitectura i els fonaments d’una estètica evolutiva.
Us convidem a un MINIM TALK sobre el paper de l’arquitectura en l’evolució de l’espècie humana amb l’arquitecte Arturo Frediani, el dijous 27 d’abril a les 20 h. Inscripcions a news@minim.es
MINIM acogió la proyección del documental "Miguel Milá. Diseñador industrial e interiorista. Inventor y bricoleur", dirigido por Poldo Pomés. El evento contó con la participación de Miguel Milá y Nina Masó (cofundadora y editora de Santa & Cole).
Amb motiu de l’exposició i l’esdeveniment que vam organitzar a MINIM sobre la figura de Finn Juhl, la revista Arquitectura y Diseño dedica un interessant article a aquest geni danès que va destacar per crear mobles inusuals, expressius i escultòrics.
El 27 de febrer es va celebrar l’acte "Barcelona recorda a Coderch" al Col·legi d'Arquitectes de Catalunya. Una trobada on es va retre homenatge a la figura de l’arquitecte José Antonio Coderch i es va presentar el llibre "Recordando a Coderch".