GOFI.  Barcelona i Madrid

GOFI Goula Figuera MINIM

GOFI és una marca de mobiliari i il·luminació de disseny contemporani creada pel jove estudi barceloní Goula/Figuera. Nascuda a Barcelona de la mà d'Álvaro Goula i Pablo Figuera, l'origen d'aquesta editora es troba a Lines & Dots, una col·lecció de làmpades que va aconseguir un gran reconexiement al sector quan es va presentar a MINIM Barcelona l'any 2015.

Animat per l'èxit d'aquest primer producte, el 2018 els dissenyadors van posar en marxa GOFI, una editora que reuneix una col·lecció de làmapdes, taules, cadires i accessoris dissenyats amb materials tan diversos com el marbre, el vidre o la fusta, sempre buscant la pervivència estètica i funcional a llarg termini.

GOFI crea peces de disseny senzill, net i elegant, plenes d'una plasticitat i exrpessivitat altament seductores. La firma es troba entre la indústria i la creativitat, una equilibrada combinación d'art i disseny. El seu llenguatge parteix del grafisme, barrejant cercles, rectangles i línies diagonals amb una encertada aportació de color. Per tal de garantir la màxima qualitat i poder tenir flexibilitat en la personalització dels seus objectes, GOFI fabrica tots els seus productes a Espanya de manera semiartesanal, en sèries curtes o sota comanda.

MINIM és distribuïdor oficial a Barcelona i Madrid de la marca GOFI.