Bover.  Barcelona i Madrid

Bover iluminación en MINIM

Bover és una firma espanyola especialitzada en el disseny i producció de làmpades contemporànies per a interiors, exteriors i oficines. Fundada el 1996 per la Joana Bover, l'empresa ha anat creixent de forma constant fins a convertir-se en marca de referència al sector de l'il·luminació, proposant un estil amb un encant atemporal, equilibrat i capaç de mantenir-se coherent amb una filosofia empresarial orientada a la qualitat estètica i formal de les seves creacions. 

Bover crea peces lineals i senzilles, amb un disseny minimalista però exhaustiu, com s'aprecia a la col·lecció Skybell Plus, on el disseny es redueix a allò essencial, elegant i sintètic. Les làmpades de Bover són creacions contemporànies que ofereixen solucions d'il·luminació innovadores i clàssiques a la vegada; són un punt d'unió entre funcionalitat i estètica, responent a diferents necesitas, tant en interiors com en exteriores. 

Un element característic de Bover és la seva capacitat de sintetitzar l'arrelament al seu territori, Barcelona, on es realitza tot el procés de creació i desenvolupament de les col·leccions, i la seva visió internacional, al ser una marca obierta al mercat global i distribuida a tot el món.

MINIM és distribuidor oficial a Barcelona i Madrid de la firma d'il·luminació Bover.